Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Life looks better in spring :)


Διάβαζα κάτι παλιά (πολύ παλιά) μηνύματα, και βρήκα κάτι που με έκανε να χαμογελάσω..

"(...)Αν έκοβα το μήνυμα σου και διάβαζα μόνο το τελευταίο κομμάτι θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Όλα αυτά τα ωραία που σε περιτριγυρίζουν.. Οι φίλοι, το να ανταλλάξεις μια απρόβλεπτη κουβέντα.. Υπέροχες στιγμές..(...)"

Πραγματικά, υπέροχες στιγμές.

Είναι αλήθεια, ότι κάποια πράγματα που ίσως να μην τα υπολογίζουμε και ιδιαίτερα, είναι σημαντικά. Και είναι τόσο όμορφα κάποιες φορές, που δε μπορούν, παρά να φτιάξουν τη μέρα σου! Φτάνει... Να τα προσέξεις και να τους δώσεις σημασία :)
Γιατί πάντα υπάρχουν, μπορείς να τα συναντήσεις παντού!

Και είναι μαγικό, το πως κάτι τόσο μικρό μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σου από τη μια στιγμή στην άλλη!

Για κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θέλω να πω..
Ευχαριστώ!

"Δώσε σημασία και ίσως να δεις, πως υπάρχουν πράγματα που αξίζει να ζεις"

3 σχόλια:

  1. Να και μια νότα αισιοδοξίας! :) Το λέω αυτό γιατί είχες πει, "Θα προσέξατε την απουσία "Αισιοδοξίας" από τα τελευταία ποστ μου.. Don't worry, θα μου περάσει σύντομα.."

    Αν και δεν σημαίνει κατ'ανάγκη κάτι, αν και δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτή η...νότα αισιοδοξίας, το σημαντικό είναι ότι υπήρξε! Έστω κι αν κράτησε δυο λεπτά, μισή ώρα, μια μέρα... Δεν παύει να είναι μια "υπέροχη στιγμή"..! Εγώ εύχομαι να κρατήσει πολύ!

    Και εύχομαι να υπάρχουν πάντα τέτοιες στιγμές... για όλους μας!
    Φτάνει να δώσουμε "σημασία και ίσως να δεις, πως υπάρχουν πράγματα που αξίζει να ζεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Μικρέ Χείμμαρε. Ένα θα πω: I couldn't agree more! Είναι αλήθεια ότι πράγματα ή στιγμές που μπορεί να φαντάζουν ασήμαντα κρύβουν μέσα τους συναισθήματα ανυπέρβλητης αξίας! Αρκεί όπως είπες να τα προσέξουμε! Ίσως κάποιες φορές αγνοούμε στιγμές ευτυχίας κλεισμένοι στα προβλήματά ή τις ανησυχίες μας. Στην πραγματικότητα όμως αρκεί ένα χαμόγελο, μία γνωστή φράση, μία κίνηση, μία λέξη και η μέρα σου αναποδογυρίζει! Θα σου πω αυτό που λέω πάντα και σε όλους, "Everyday we are alive could be a miracle". H ευτυχία μπορεί να βρεθεί ακόμη και στις πιο σκοτεινές εποχές. Αρκεί κάποιος να θυμηθεί να ανοίξει το φως!
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος:
    Οντως, δεν κράτησε πολύ, ομως όσο και να κρατήσει, είναι πάντα μοναδικό αυτό που συμβαίνει!

    @Ginny:
    "Even The smallest light shines in the darkness" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή