Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Misery... The Return.

Nobody will ever care

...or put some effort to understand.


Αισιοδοξία;
Δε γνωρίζω καμιά κυρία με αυτό το όνομα.
Η κι αν τη γνώριζα κάποτε, πάει καιρός που μας άφησε χρόνους.

Δεν αφήνω τον κόσμο να με καταλάβει. Δεν αφήνω τον κόσμο να με ξέρει.
Γιατί όμως πρέπει να είμαι εγώ αυτός που φταίει κι όχι εκείνοι που είναι στον κόσμο τους;
Είμαι παράξενη, το ξέρω. Αλλά -τα γέριμα- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ UFO.

Οι φίλοι μου, δεν με ξέρουν.
"Μα συμπαθάς την;"
Φυσικά και τη συμπαθώ, το θέμα είναι γιατί δεν το ήξερες;
Κάτι τόσο απλό και ασήμαντο...
Ισως και να μην έτυχε να το αναφέρω.
Μα αν δε ξέρεις τα πιο απλά, πως περιμένω να ξέρεις τα πολύπλοκα;

Οι πιο δικοί μου άνθρωποι μπερδεύονται και σαστίζουν μπροστά στην εκάστοτε συμπεριφορά και διάθεση μου. Ο εγκέφαλος μου λέει ότι κανονικά θα έπρεπε να ξέρουν τα πάντα. Το κακό είναι ότι ο εγκέφαλος μου λέει μαλακίες.

Θέλω να εξαφανιστώ...
ΤΩΡΑ

6 σχόλια:

 1. Ωπ, διακρίνω...μιζέρια και κακό.
  Δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι άνθρωποι έχουμε ορισμένες απαιτήσεις από τους συνανθρώπους, συνεργάτες, φίλους, οικογένειά μας. Μερικές φορές σκέφτεσαι αν είσαι υπερβολική που ζητάς τόσα μιρκοπράγματα. Τις περισσότερες είσαι. Ζητάς παράλογα πράγματα άλλοτε από ανασφάλεια άλλοτε από εγωισμό. Οι περισσότεροι είμαστε κακομαθημένοι και επιθυμούμε τα πάντα να λειτουργούν όπως εμείς θέλουμε. Άλλες πάλι, έχεις απλά δίκιο. Από τους ανθρώπους γύρω σου πρέπει να έχεις απαιτήσεις. Αν δεν έχεις σημαίνει πως δε νοιάζεσαι. Τελικά, δε σου αξίζει ένα άτομο που δε θα κάνει συμβιβασμούς ενώ εσύ γίνεσαι βουβή μοκέτα. Η φιλία βέβαια δε θα έπρεπε να είναι συμβιβασμός, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι είμαστε διαφορετικοί.
  Την καλησπέρα και την υποστήριξή μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από προσωπική εμπειρία με 'φίλους' ένα έχω να σου πω: αν νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή δεν ανταποκρίνονται σ'αυτά που εσύ επιζητάς, προχώρα και άφησε τα όλα πίσω σου. Δική σου είναι η ζωή και εσύ αποφασίζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε κάλεσα σε ένα παιχνίδι στο 2ο μπλογκ μου...κάνε μια επίσκεψη να δεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ginny

  Ευχαριστώ για την υποστήριξη :) Το εκτιμώ ιδιαίτερα. Αυτό που λες ότι όλοι λειτουργούμε διαφορετικά είναι μια μεγάλη αλήθεια, που πρέπει να ξέρουμε και να έχουμε υπόψη μας. Ελα όμως που κάποιες φορές γίνεται τόσο ενοχλητική και άδικη...

  Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Eskli

  Κάποιες φορές αυτό μου έρχεται να κάνω.. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Εξάλλου, στην τελική, μπορεί να είμαι εγώ το πρόβλημα, δεν ξέρεις ποτέ...

  Κοίταξα και τα δυο σου μπλόγκς, αλλά δε βρήκα το παιχνίδι.. καλά τυφλή είμαι;;;
  Θα ξανακοιτάξω... ;)

  Καλή Συνέχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ακόμα κι'αν είσαι εσύ το πρόβλημα, οι αληθινοί φίλοι σε αποδέχονται γι'αυτό που είσαι ακριβώς και δεν προσπαθούν να σε αλλάξουν...Σε νιώθω το έχω περάσει κι εγώ, Μικρέ Χείμμαρε. Απλά, προχώρησα και έμεινα με ανθρώπους που πραγματικά με εκτιμούν χωρίς να με κρίνουν. ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή