Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

We never change, do we?


I know something is broken, and I try to fix it.. Trying to repair it.. Any way I can...

Είμαι αχάριστη.
Μπορώ να βρω εκατοντάδες λόγους για να είμαι ευτυχισμένη, ή έστω χαρούμενη κι όμως δε φαίνομαι να με απασχολεί.
Πάντα λείπει κάτι. Δεν ξέρω πια τι στο καλό μπορεί να είναι. Δεν έχει νόημα, δεν ξέρω, δε με ενδιαφέρει.
Σιχάθηκα να κάνω όλο τα ίδια λάθη. Με τον ίδιο ακριβώς μηχανικό τρόπο κάθε φορά.
Κουράστηκα να κουράζω τους ανθρώπους που αγαπώ. Ισως να με βαρέθηκαν κι αυτοί. Και δεν τους βρίσκω άδικο..

Θέλω να κάνω εμετό.
Πονώ..
Είναι γελοίο.

What am I doing here?

Θέλω να φύγω...

3 σχόλια:

  1. mikre xrimareee..opos esi ipes iparxun tosi logoi gia na ise eftixismenoi!ara gt na min imaste?i zoi kilaeii..feugeii..oi stigmes den girizoun pisoo..mporume na zisume kaliteres..ma mporume kai xiroteres..sigura mporume na zisume parapano aposa exume zisi kai mporume na dosume parapano apo osa dosame!
    ta lathoi ine mesa stin zoi mas..apo afta mathenume..oxi mono emeis..alla kai mazi me mas oi filoi mas..oi a8ropoi p vriskonte konta mas..giro mas..
    tora oti panta kati lipei..ine ali8ia!giati polles fores zitame kati perissotero apo afto pu exume..opos ena mikro pedaki..tha agorasei pagoto tha ine xarumeno..eftixismeno me ena xamogelo p tha perni olo tou to prosopo!kai omws otan tou lipsei to pagotoo tha zitisei kialo..mporei na gkrinia3ei..alla meta tha tou perasei kai ola kala..emeis omws mporume na xarume mono me afto?me ena pagoto?ena glifitzuri?mia volta me filus e3o?
    gt panta prepei na zitame kati parapano?
    gt prepei na mas lipei kati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλεις να φύγεις ή θέλεις να ξεφύγεις? Θέλεις να φύγεις για να βρεις κάτι άλλο; Ή θες να ξεφύγεις απ' αυτή την κατάσταση; Από τα ίδια λάθη που γίνονται "με τον ίδιο ακριβώς μηχανικό τρόπο κάθε φορα"..;
    Αν και τα δύο καταλήγουν στο ίδιο νόημα, νομίζω το καλύτερο είναι να ξεφύγεις. Γιατί η φυγή ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει. Δεν ξέρεις τι μπορεί να χει κρυμμένο για σένα.Μπορεί να ναι καλύτερο, μπορεί να ναι και χειρότερο. Κι αμα είναι χειρότερο; Τι κάναμε; Τίποτα.. Κάτι από τα ίδια..Κάτι από τα παλιά..Κάτι χειρότερο κι απ'αυτά..
    Ενώ το να ξεφύγεις σου μιλά ξεκάθαρα! Έχεις το background, το υπόβαθρο, ξέρεις ότι μπορείς να βρεις λόγους πολλούς για να σαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη και ξέρεις ότι κάτι είναι σπασμένο και χαλασμένο και θες να το φτιάξεις με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς. Μπορείς δηλαδή να ξεφύγεις.. Πώς;;;
    Το κλειδί είναι εδώ: "Σιχάθηκα να κάνω όλο τα ίδια λάθη. Με τον ίδιο ακριβώς μηχανικό τρόπο κάθε φορά". Είναι τα ίδια και είναι κι ο τρόπος ο ίδιος. Μια τρικλοποδιά να τους βάλεις και ξέφυγες!! Ξέρεις τα λάθη, ξέρεις και τον τρόπο που γίνονται. Αν τους την στήσεις μια φορά, θα ναι πιο απλό την επόμενη. (Απλό σε εισαγωγικά..) Και είμαι σίγουρη πως θα το χεις κάνει ήδη αυτό! Κι όχι μια αλλά πολλές φορές. Απλά ίσως να πέρασε καιρός και να ξέχασες που είχες κρύψει το κλειδί.Δεν πειράζει, βρες πάλι το ξεχασμένο κλειδί, διώξε τη σκόνη από πάνω του και άρχισε να "ξεκλειδώνεις"..
    Υπάρχει κι ένα πιο μεγάλο κλειδί "I know something is broken, and I try to fix it.. Trying to repair it.. Any way I can..." Κι αυτό φαίνεται δεν το χεις ξεχάσει κάπου, και το κρατάς καλά! Απλά, χρησιμοποίησε το..!

    Ξέρω δεν ειναι όλα τόσο απλά... Το ξέρω.. Γίνονται όμως..

    Λείπει αυτή η μικρή "απασχόληση" για να βρεις ένα λόγο να σαι ευτυχισμένη..Λείπει η απόφαση να βρεις ένα λόγο να σαι χαρούμενη και τον κρατήσεις.. Λείπει η απουσία της επανάληψης.. Η απουσία των επαναλαμβανόμενων ίδιων λαθών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να σε βαρέθηκαν;; come on! μην σε πιάνει κατάθλιψη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή